"Zonder spelers te kort te doen, was dat echt buitencategorie"

Nadat de fans van SL Benfica woensdagavond razendsnel het stadion verlieten, konden de supporters van Feyenoord het feestje nog even vieren met de selectie van Brian Priske. De Rotterdammers reizen vandaag met de drie punten op zak terug naar Rotterdam en dat geeft veel vertrouwen voor de komende wedstrijden.

"Ik heb genoten en het was echt een heel indrukwekkend Feyenoord", begint Pierre van Hooijdonk tegenover Ziggo Sport. "De lijn die is ingezet vanaf Girona hebben ze doorgetrokken, maar hier tegen Benfica was echt geweldig. Het middenveld het Milambo, Timber en Hwang. Zonder spelers te kort te doen, was dat echt buitencategorie."

Na de wedstrijd tegen Bayer Leverkusen kwam Van Hooijdonk met de uitspraak dat Feyenoord zich beter niet op de Champions League kon focussen. "Als je het elftal ziet dat toen op het veld stond. Hwang had één dag meegetraind en Bueno speelde niet. Achterin staat Trauner ook fenomaal tegen Benfica. Dat zijn drie spelers die zich hebben ‘ontwikkeld’ tot hele goede en bruikbare spelers. Dan word je als elftal automatisch beter en zij waren er toen deels niet. Ik blijf nog steeds bij mijn woorden van dat moment."

"Wij beoordeelde iets wat we op dat moment zagen en toen was het vrij ondermaats", vervolgt de voormalig spits zijn uitleg. "Gelukkig pakken de wijzigingen goed uit en dan zie je waar Feyenoord toe in staat is. Zo dominant als ze gisteravond waren, vond ik echt geweldig."

Lees ook

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen