'Zorgen om Ueda bij Feyenoord; basisplaats Carranza lonkt'

'Zorgen om Ueda bij Feyenoord; basisplaats Carranza lonkt'

Ayase Ueda is een twijfelgeval voor de uitwedstrijd van Feyenoord tegen FC Utrecht. Dit meldt journalist Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad zaterdagochtend. De Japanner is niet fit en de kans is groot dat Julian Carranza voor het eerst in de basis gaat beginnen.

Bij Feyenoord lijkt het er momenteel op dat Ueda niet kan worden opgenomen in de wedstrijdselectie. 24 uur voor aanvang van de wedstrijd zijn de zorgen om de 26-jarige spits dan ook groot. De Rotterdammers hebben jeugdspeler Aymen Sliti achter de hand om de aanvalslinie qua aantallen weer op orde te brengen. Wanneer Ueda definitief niet kan meereizen, neemt trainer Brian Priske de 18-jarige buitenspeler mee naar de Galgenwaard.

Met de blessure van Ueda nemen de personele problemen bij Feyenoord weer toe. Daarnaast bestaat nog steeds de kans dat Jordan Lotomba enkele weken niet inzetbaar zal zijn. De rechtsback onderging een MRI-scan, die moet uitwijzen of de verdediger een scheur in zijn hamstring heeft opgelopen. Lotomba raakte geblesseerd tijdens de gewonnen uitwedstrijd tegen SL Benfica, en de verwachting is dat er dit weekend meer duidelijkheid komt.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties