Shaqueel van Persie keert terug van blessure en is direct trefzeker

Feyenoord Onder 19 heeft zaterdagmiddag kansloos verloren van FC Utrecht Onder 19. Al na de eerste helft stond de ploeg van Dennis te Braak op een 0-3 achterstand. In de tweede helft gebeurde er één positief iets voor de Rotterdammers. Shaqueel van Persie maakte namelijk na een lange blessure zijn rentree.

De talenten uit de Domstad begonnen goed aan de wedstrijd en het elftal kwam veel beter voor de dag. Feyenoord had moeite om de duels aan te gaan en dat resulteerde in de een achterstand na 22 minuten voetballen. Gustav Vicente van FC Utrecht zat lekker in de wedstrijd en maakte voor rust nog zijn tweede doelpunt van de middag. Niet veel later viel ook de 0-3.

Na ongeveer een uur voetballen kwam mocht Van Persie na een lange blessure zijn eerste minuten maken en een kwartier voor het einde nam hij direct een strafschop voor zijn rekening. De spits schoot de bal nauwkeurig in de rechterhoek, maar meer dan eretreffer viel er op Varkenoord niet te halen voor de Rotterdammers.

22' | 0-1 | Vicente
38' | 0-2 | Vicente
43' | 0-3 | Plantinga
75' | 1-3 | Van Persie