Zechiël met doelpunt belangrijk voor Feyenoord O21

Feyenoord Onder 21 heeft zaterdagmiddag met 2-3 gewonnen op bezoek bij de leeftijdsgenoten van ADO Den Haag. Gjivai Zechiël lijkt zondag geen speelminuten te krijgen van Brian Priske en kreeg daarom de kans in het beloftenelftal van Pascal Bosschaart. De middenvelder was ouderwets belangrijk door de 1-2 te scoren.

Voor Feyenoord is het een hele belangrijke overwinning, want hiermee wordt de nederlaag van vorige week weer goed gemaakt. De Rotterdammers doen ‘gewoon’ mee om de bovenste plekken van de competitie en hebben nu de koploper voorafgaand aan deze speelronde verslagen. Joey de Bie scoorde na iets meer dan een half uur spelen het eerste doelpunt van de middag, maar nog voor rust wist de thuisploeg op gelijke hoogte te komen.

Na rust maakten de Rotterdammers het verschil in de wedstrijd en dat gebeurde eerst via Zechiël. Jaden Candelaria kon de bal precies op de juiste hoogte voorgeven, waarna de middenvelder hem langs de Haagse goalie kon koppen. Met nog tien minuten op de klok was het Amir Rais die de keeper wist te verrassen met een bal in de korte hoek. ADO kwam razendsnel met een antwoord, maar dat was niet genoeg voor een resultaat voor de Hagenezen.

Scoreverloop
34' | 0-1 | De Bie
43' | 1-1 |
54' | 1-2 | Zechiël
79' | 1-3 | Rais
81' | 2-3 |

Opstelling Feyenoord O21
Berger; Arnaud, Giersthove, De Blok, Candelaria; Zaal, Zechiël, Rust; Redmond, De Bie, Rais.