Red Bull gaat niet verder met 'miskoop' Bruins

Red Bull gaat niet verder met 'miskoop' Bruins

Luigi Bruins mag in de winterstop alweer uitzien naar een nieuwe werkgever. De middenvelder van Red Bull Salzburg kreeg van de club te horen dat hij na twee maanden mag vertrekken.

Trainer Ricardo Moniz liet zondag weten dat de oud-speler van Feyenoord al in de winterstop vertrekt. De middenvelder kwam eerder een contract tot het einde van het seizoen overeen, maar 'beide partijen gaan in goed overleg uit elkaar'. "Ik vind mijn selectie te groot", stelde Moniz zondag tegenover VoetbalPrimeur. "We hebben besloten om niet door te gaan met Luigi."

Moniz: "Bruins kwam twee maanden terug omdat we door het uitvallen van Simon Cziommer en Christoph Leitgeb een rechtermiddenvelder misten. Ik vind Luigi een uitstekende voetballer. Hij heeft zich ook verbeterd, maar miste zowel tijdens zijn speelminuten en op de training toch nog te veel om te blijven."

Bruins, die afgelopen zomer overkwam van Feyenoord, speelde slechts drie duels voor Red Bull. De media in Oostenrijk rekenen maandag hard af met de middenvelder. Hij wordt door diverse kranten bestempeld als 'miskoop'. In totaal wil Red Bull zo'n zes spelers laten vertrekken voordat de tweede seizoenshelft start.

Lees meer over
Bruins
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties