Yoeri Kievits presenteert 'De mannen die vooraan staan'

Yoeri Kievits presenteert 'De mannen die vooraan staan'

Yoeri Kievits presenteerde vrijdagavond zijn tweede boek in Grandcafé Engels nabij het vernieuwde Rotterdam Centraal. De Feyenoord-supporter liet trots de opvolger van bestseller 'Rotterdam Hooligan' zien. 'De mannen die vooraan staan' is de titel van het boek waar Kievits uitgebreid de dialoog aangaat met hooligans van andere clubs.

In zijn eerste boek werden sommige vooroordelen keihard bevestigd, maar 'Rotterdam Hooligan' gaf de hooligans bovenal een gezicht, een ziel. Van het ene op het andere moment bleken ze niet alleen maar holbewoners, ontembare agressievelingen of hersenloze zombies. Maar mensen met een verhaal, soms zeer intelligent, altijd sociaal en in sommige opzichten echt gevoelig - maar hoe dan ook elkaar, hun club en hun stad altijd onvoorwaardelijk trouw zijn.

In zijn nieuwe boek 'De mannen die vooraan staan' interviewt Yoeri Kievits op de van hem bekende open manier hooligans van clubs-met-reputatie, op Ere- en Eerste Divisie niveau. Over hun historie, de vijanden en rivalen, het groepsgevoel, de vele gewelddadige veldslagen, maar ook hun motivatie en de consequenties in het dagelijks leven. Ook zal hij opnieuw het hoe, wat en waarom proberen uit te leggen en ingaan op de vragen die na zijn eerste boek op hem afkwamen.

Het boek (€19,95) is te koop via bol.com! Klikken dus

Lees meer over
boek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties