Bekerfinale tickets op Marktplaats: Feyenoord neemt maatregelen

Bekerfinale tickets op Marktplaats: Feyenoord neemt maatregelen

De bekerfinale tussen Feyenoord en NEC leeft onder beide supportersgroepen. De Rotterdammers hebben afgelopen weekend alle kaarten die beschikbaar zijn gesteld aan de eigen supporters weten uit te verkopen. De Nijmegenaren maakten afgelopen maandag melding dat het duel in De Kuip volledig is uitverkocht.

Supporters die financieel willen profiteren en hun kaart te koop aanbieden, kunnen rekenen op sancties van Feyenoord. ''Doorverkopen tickets bekerfinale niet toegestaan'', communiceert de club via sociale media. ''Wij zijn op de hoogte van tickets die aangeboden worden via Marktplaats en andere websites voor de bekerfinale. Dit heeft onze nadrukkelijke aandacht en er worden gepaste maatregelen genomen.''

Supporters doen er inmiddels alles aan om de verkopende partij op Marktplaats flink te frustreren. Er worden nepbiedingen gedaan en daarnaast wordt er via privéberichten vriendelijk verzocht om de verkoop te staken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties