'Bijlow in de belangstelling van Manchester United'

'Bijlow in de belangstelling van Manchester United'

Justin Bijlow staat in de concrete belangstelling van Manchester United. Echter doet Feyenoord er alles aan om de doelman langer in Rotterdam te houden, zo weet 1908.nl. Het huidige contract van Bijlow loopt momenteel tot medio 2025.

David de Gea staat al bijna 550 wedstrijden onder de lat bij Manchester United, maar officieel is de doelman van The Red Devils vanaf zaterdag 1 juli transfervrij. Terwijl de onderhandelingen tussen de club en de 32-jarige Spanjaard eerst leken uit te draaien op een akkoord, gaat hij mogelijk alsnog vertrekken.

Ook André Onana staat in de concrete belangstelling van Man United, maar dit staat de komst van Bijlow niet in de weg. Volgens het medium ziet trainer Erik ten Hag, mits De Gea niet verlengt, het liefst allebei de keepers naar Manchester komen. In de voorbereiding kan er dan gestreden worden voor de plek onder de lat op Old Trafford.

Feyenoord wil Bijlow echter niet makkelijk laten vertrekken. De Rotterdammers zouden zich hard maken voor een contractverlenging. Het huidige contract loopt tot medio 2025 en Transfermarkt.nl schat zijn marktwaarde op vijftien miljoen euro.

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties