Bijlow kritisch na tegendoelpunten: "Tuurlijk kijk je naar jezelf"

Bijlow kritisch na tegendoelpunten: "Tuurlijk kijk je naar jezelf"

Justin Bijlow haalde de afgelopen twee wedstrijden bij Oranje niet het niveau van zijn afgelopen seizoen bij Feyenoord. Tegen Kroatië en Italië kreeg hij in totaal zeven tegendoelpunten, waarvan er een deel wel is aan te merken op de verdediging.

"Dit is niet de manier waarop wij wilden afsluiten", vertelt Bijlow tegenover ESPN. Over het spel van Nederland is hij ook duidelijk. "Dat is gewoon niet goed en de tweede helft verbeteren we daar wel in, maar de eerste helft was heel matig."

"We waren telkens net te laat en de communicatie was niet goed. Dan zie je dat die Italianen er heel makkelijk onderuit voetballen." Vervolgens richt Bijlow zich tot zijn eigen situatie, waar hij in twee wedstrijden zeven tegendoelpunten kreeg. "Als keeper zijnde is dat, buiten dat je verliest, gewoon kut. Tuurlijk kijk je naar jezelf en dat ga ik ook weer doen als ik de beelden heb ontvangen."

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties