"Daar wordt maar weinig over gesproken, maar die is góéd zeg"

"Daar wordt maar weinig over gesproken, maar die is góéd zeg"

Sinds halverwege vorig seizoen is Thomas Beelen een vaste naam in de basiself van Feyenoord. Maar volgens Martijn Meerdink krijgt de verdediger niet altijd de lof die hij verdient. De oud-speler van De Graafschap, FC Groningen en AZ en eenmalig international stelde deze week namens De Telegraaf het Elftal van de Week samen en maakte daarin een plek vrij voor de Feyenoorder.

"Thomas Beelen van Feyenoord, daar wordt maar weinig over gesproken. Maar die is góéd zeg", begon Meerdink zijn lofzang. "Het oogt allemaal heel degelijk, omdat hij een heel goed gevoel heeft hoe hij de ruimtes moet bespelen en daar ook nog eens de snelheid voor heeft. Hij is stabiel en maakt de juiste keuzes aan de bal, met tempo. Ook op Europees niveau heeft hij al bewezen zich uitstekend te kunnen manifesteren tegen topspitsen."

Elftal van de Week:
Nick Olij (Sparta); Thomas Beelen, Jordan Henderson (Ajax), Anass Salah-Eddine (FC Twente); Enric Llansana (Go Ahead Eagles), Sem Steijn (FC Twente), Malik Tillman (PSV); Ibrahim Sadiq (AZ), Jacob Trenskow (sc Heerenveen), Cisse Sandra (Willem II), Mohamed Nassoh (Sparta)

Lees meer over
Thomas Beelen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties