Opstelling Feyenoord: Zerrouki en Ivanušec starten

Opstelling Feyenoord: Zerrouki en Ivanušec starten

Feyenoord heeft de opstelling voor de belangrijke thuiswedstrijd tegen PSV bekendgemaakt. De Rotterdammers moeten de topper in De Kuip winnen om mee te blijven strijden om het kampioenschap. Wanneer er wordt verloren van de Eindhovenaren loopt het gat op naar tien punten en wordt het de komende maanden een lastig verhaal om opnieuw kampioen te worden.

Trainer Arne Slot kiest tegen PSV voor Ramiz Zerrouki op het middenveld. De international van Algerije moest tegen Atlético Madrid nog genoegen nemen met een plek op de bank en krijgt zondagmiddag om 12:15 de kans om vanaf de aftrap te spelen. Calvin Stengs is dit keer niet de aanvallende middenvelder, maar begint als rechtsbuiten. Hierdoor is er geen plek voor Yankuba Minteh.

Verder valt op dat Igor Paixão zijn basisplaats kwijt is bij Feyenoord. De Braziliaan wist voor het laatst te scoren eind september tijdens de gewonnen Klassieker tegen Ajax. Luka Ivanušec krijgt de kans om zich vanaf de aftrap te bewijzen. De Kroaat start als linksbuiten en moet spits Santiago Gimenez bedienen. De achterhoede bij Feyenoord is zoals verwacht. Bart Nieuwkoop en Alireza Jahanbakhsh behoren niet tot de wedstrijdselectie vanwege blessures.

Opstelling Feyenoord
Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Timber; Stengs, Gimenez, Ivanušec.

Wissels Feyenoord
Wellenreuther; Lamprou, Beelen, Lopez, Milambo, Lingr, Van den Belt, Dilrosun, Sauer, Paixão, Minteh, Ueda.

Opstelling Feyenoord: Zerrouki en Ivanušec starten
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties