'Feyenoord in gesprek met DP World als nieuwe hoofdsponsor'

'Feyenoord in gesprek met DP World als nieuwe hoofdsponsor'

Feyenoord bekijkt momenteel de opties voor een nieuwe hoofdsponsor. De Rotterdammers werken nu samen met EuroParcs. De huidige overeenkomst loopt tot de zomer van 2023 en er zijn geen plannen om het contract te verlengen.

Volgens 1908.nl is DP World een van de partijen waar Feyenoord momenteel mee in gesprek is. Het Dubai Ports World is een staatsbedrijf uit het emiraat Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten.

Het bedrijf is een van de grootste containerterminals wereldwijd. In 2017 behaalde DP World nog een winst van 1,2 miljard euro. DP World wil flink uitbreiden in Rotterdam en wil via Feyenoord naamsbekendheid opbouwen in Nederland.

Castore
Naast een nieuwe hoofdsponsor gaat Feyenoord vanaf deze zomer ook verder met een nieuwe kledingsponsor. Het Britse kledingmerk Castore gaat zich tot de zomer van 2029 aan de Rotterdammers verbinden en dat levert de club acht miljoen euro per jaar op.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties