Feyenoord mist alleen Trauner op het trainingsveld

Feyenoord mist alleen Trauner op het trainingsveld

Julián Carranza is ook op de weg terug bij Feyenoord. De Argentijn traint weer mee met de groep nadat hij vroegtijdig in de voorbereiding moest afhaken met een bovenbeenblessure. Carranza heeft daardoor nog geen minuut kunnen maken voor zijn nieuwe club.

Of Carranza zondag weer kan aansluiten bij de wedstrijdselectie is niet bekend. Tijdens het persmoment in aanloop naar de uitwedstrijd tegen PSV om de Johan Cruijff Schaal ging het qua blessure-updates over Quinten Timber, Calvin Stengs en liet Priske weten dat alleen Gernot Trauner afwezig is op de groepstraining. Naast de langdurig geblesseerde Quilindschy Hartman.

''Dat gaat heel goed, ze hebben vandaag allebei meegetraind. Of ze kunnen spelen? Dat is een mogelijkheid, ja'', reageert Priske op de twee middenvelders. ''Op het moment is het alleen Trauner die niet meetraint. Hancko en Gimenez trainen voluit mee en maken fysiek stappen.''

Vier afwezigen bij PSV

Niet alleen Feyenoord kampt met de nodige fysieke ongemakken. Bij tegenstander PSV ontbreken ook een aantal spelers. Olivier Boscagli, Armando Obispo, Sergiño Dest en Mauro Júnior zijn er zeker niet bij in het Philips Stadion.

Verder is Luuk de Jong een twijfelgeval. De spits van PSV is ziek. "Ik heb hem geadviseerd om maar op bed te gaan liggen'', vertelt Bosz. De Jong trainde vrijdagochtend wel mee, maar kon dat niet voluit doen. De verwachting is wel dat hij zondag kan worden opgenomen in de wedstrijdselectie.

Bosz ziet dat veel spelers nog niet in topvorm zijn en waarschuwt de supporters alvast. Vooral de internationals die laat instroomden in de voorbereiding hebben nog niet de inhoud om negentig minuten gas te geven. "Ik denk dat dat voor meer clubs geldt, omdat spelers soms pas kort bezig zijn. Zeker de jongens die een toernooi hebben gespeeld en nu pas net terug bij de club zijn."

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties