Gimenez geeft inkijkje in de kleedkamer van Feyenoord in de Johan Cruyff ArenA

Gimenez geeft inkijkje in de kleedkamer van Feyenoord in de Johan Cruyff ArenA

Hoewel bij de meeste Feyenoorders vooral teleurstelling heerst dat deze middag niet tot een mooi einde heeft kunnen komen, maakte de selectie van Arne Slot het beste van de situatie. Santiago Gimenez liet op zijn Instagram zien hoe er in de kleedkamer werd gewacht terwijl de supporters van Ajax hun eigen stadion sloopten.

Arne Slot liet na afloop tegenover ESPN weten dat zijn elftal wel veilig was. "Daar merkten wij op de plek waar wij zaten weinig van", reageerde de trainer van Feyenoord op de onrust. Ook waren er gelukkig geen spelersvrouwen en familieleden aanwezig, iets waar bij de spelers van Ajax veel onrust over was. "Zoals je weet mag er geen Feyenoord-supporter mee naar de ArenA en waren er alleen vier of vijf directieleden. Voor het overige was er niemand van ons, dus was er ook geen onrust over familieleden die op de tribune zaten."

Zelf kende de Mexicaan ook geen slechte wedstrijd en was hij uiterst effectief. Gimenez maakte vandaag doelpunt nummer zeven en acht van dit seizoen in de Eredivisie. Eerder wist hij al tegen Sparta, Almere City (2x), FC Utrecht (2x) en sc Heerenveen te scoren.

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties