Officieel: Read zet handtekening onder contract tot 2028

Officieel: Read zet handtekening onder contract tot 2028

Givairo Read heeft zijn contract bij Feyenoord verlengd. De club en de 18-jarige rechtervleugelverdediger zijn het eens geworden om de lopende overeenkomst open te breken en met twee jaar te verlengen tot medio 2028.

Voor Read voelt zijn contractverlenging bij Feyenoord als een teken dat hij op de goede weg is. ''Tijdens het afgelopen seizoen is voor mij alles in een stroomversnelling gekomen. Ik ben trots op de kansen die ik tot op heden heb gekregen en kijk er naar uit om hier de komende jaren de volgende stappen te kunnen zetten.''

Read maakte in de zomer van 2023 de overstap van FC Volendam naar Feyenoord Academy en wist zich op Varkenoord in korte tijd stormachtig te ontwikkelen. Op 15 februari 2024 debuteerde de verdediger in het shirt van Feyenoord 1 tijdens het Europa League-duel met AS Roma.

In aanloop naar dit seizoen mocht Read de voorbereiding met het eerste elftal vanaf het begin meemaken en kwam hij in actie tijdens de gewonnen wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV. Ook maakte hij deel uit van de wedstrijdselectie voor de Eredivisiewedstrijden tegen Willem II, PEC Zwolle en Sparta Rotterdam.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties