In-Beom Hwang nog niet inzetbaar voor Feyenoord

In-Beom Hwang nog niet inzetbaar voor Feyenoord

Feyenoord moet het aankomend weekend nog doen zonder nieuwkomer In-Beom Hwang. De 27-jarige middenvelder is nog niet speelgerechtigd, aldus Feyenoord-watcher Mikos Gouka. De middenvelder tekende elf dagen geleden zijn contract in Rotterdam, maar er is dus meer tijd nodig om goedkeuring te krijgen.

Doordat Hwang van buiten Europa komt duren de processen langer dan bij bijvoorbeeld Jordan Lotomba, die op dezelfde dag zijn contract tekende en wel al deelneemt aan de groepstrainingen. De Zuid-Koreaan kwam de afgelopen periode in actie voor zijn land en is dus wedstrijdfit. Feyenoord verwacht dat Hwang donderdag tegen Bayer 04 Leverkusen wel zijn debuut kan maken.

Donderdagochtend meldde Hwang zich wel gewoon op het trainingscomplex en dat deed hij met een grote glimlach. "Het mooiste moment was natuurlijk de geboorte van mijn dochter. Ze heeft op mij gewacht en daar was ik heel blij mee. Ik wist niet hoe ik mezelf moest uiten. Ik kon niets zeggen en was ook bezorgd om mijn vrouw. Ze zijn allebei gezond en het gaat goed met ze."

Ramiz Zerrouki geschorst

Brian Priske moet het daarnaast ook doen zonder Ramiz Zerrouki. De middenvelder ontving in de vorige wedstrijd tegen Sparta twee gele kaarten en moet daardoor één wedstrijd vanaf de tribune toekijken. Zerrouki was eerst niet inzetbaar in De Klassieker, maar die werd afgelast vanwege politiestakingen. Nu is FC Groningen de eerstvolgende tegenstander en kan Feyenoord zaterdagavond niet beschikken over de international van Algerije.

Lees meer over
In-Beom Hwang
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties