'Ivanušec zet zinnen op overstap naar Feyenoord'

'Ivanušec zet zinnen op overstap naar Feyenoord'

Luka Ivanušec wil de overstap maken naar Feyenoord, zo meldt 1908.nl. De 24-jarige buitenspeler heeft meerdere opties uit Duitsland, Spanje en Italië afgewezen en hoopt dat Dinamo Zagreb en de Rotterdammers spoedig een akkoord bereiken.

VfL Wolfsburg, RCD Mallorca en ACF Fiorentina hebben te horen gekregen dat Ivanušec een overstap niet ziet zitten. De international van Kroatië wil met Feyenoord de Champions League in. Dat hij straks kan werken met trainer Arne Slot zal ongetwijfeld een rol spelen.

Dinamo Zagreb heeft de eerste twee aanbiedingen van Feyenoord voor Ivanušec afgeslagen. De Rotterdammers zijn op de hoogte dat het dichtbij een akkoord is wanneer ze een bod van achtenhalf miljoen euro, dat nog door bonussen kan oplopen, neerleggen bij de Kroaten.

Jongste doelpuntenmaker
Ivanušec werd in het verleden gezien als een van de grootste talenten uit Kroatië. In 2017 loste hij Ivan Rakitic af als jongste doelpuntenmaker ooit voor Kroatië, alleen wist hij zijn grote beloften nooit helemaal in te lossen, tot een half jaar geleden hij zijn fraaie individuele acties aan rendement begon te koppelen.

Bij Dinamo Zagreb hebben ze Ivanušec getest als nummer tien en rechtsbuiten, het zag er vaak flitsend uit. Alleen leverde het de Kroaten amper doelpunten of assists op. Pas in januari 2023 speelt hij als linksbuiten en dan gaat het opeens snel met de 24-jarige aanvaller. Sinds de jaarwisseling scoort hij tien keer in vijftien duels vanaf links en dat is ook in Rotterdam opgevallen.

Lees meer over
Luka Ivanušec
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties