'Jahanbakhsh houdt conditie op peil bij Feyenoord; geen onderhandelingen'

'Jahanbakhsh houdt conditie op peil bij Feyenoord; geen onderhandelingen'

Alireza Jahanbakhsh was afgelopen week aanwezig op het trainingscomplex van Feyenoord en tijdens de oefenwedstrijd tegen Cercle Brugge. De geluiden gingen direct dat de 30-jarige aanvaller in gesprek is met de Rotterdammers over een nieuwe verbintenis. Journalist Hatam Shiralizadeh deed navraag en meldt dat er geen onderhandelingen plaatsvinden.

Jahanbakhsh traint momenteel met een personal trainer op het trainingscomplex van Feyenoord. De buitenspeler houdt zijn conditie op peil en keerde in Nederland terug in afwachting van zijn volgende club. ''Het is niet waar dat hij met Feyenoord in gesprek is om een nieuw contract te tekenen!'', schrijft Shiralizadeh dan ook op het sociale mediaplatform X.

Jahanbakhsh heeft er nooit een geheim van gemaakt in Europa actief te willen blijven. De international van Iran voelt dat hij nog een aantal goede jaren op hoog niveau kan meedraaien. Aanbiedingen uit het Midden-Oosten en zijn thuisland werden dan ook direct afgeslagen. Jahanbakhsh mikt op een avontuur in de Duitse, Spaanse of Italiaanse competitie.

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties