KNVB maakt maandag beslissing over restant van De Klassieker

KNVB maakt maandag beslissing over restant van De Klassieker

Het competitiebestuur van de KNVB gaat maandag een beslissing nemen over het restant van de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord, zo meldt Voetbal International. De Rotterdammers staan op een 0-3 voorsprong en de vraag is wat er nu met de rest van de wedstrijd zal gebeuren.

Na afloop van de wedstrijd reageerde Arne Slot al op de mogelijke opties. Eigenlijk sprak géén van de opties de trainer van Feyenoord aan. "Er zijn drie opties. Je kan doorspelen met publiek, dat lijkt me niet de meest reële optie. Dan blijven er twee opties over. Dan is eentje doorspelen zonder publiek en de ander is dat het een overwinning voor ons zal zijn. In beide gevallen is het competitievervalsing. Want Ajax speelde afgelopen donderdag, wij speelden afgelopen dinsdag. Niet alleen mentaal maar ook fysiek zou hun minste fase nu gaan aanbreken. De competitievervalsing is er sowieso al enorm, doordat dit gebeurd is. Nu is de vraag wat de KNVB gaat bepalen om dit tot een minimum te beperken."

Feyenoord wilde zelf graag de wedstrijd tegen Ajax, ondanks de staking, uitspelen. Echter beslisten de Gemeente Amsterdam, Ajax en de KNVB voor een definitieve staking. Op welke manier en vanaf welk moment het duel wordt hervat, zal de KNVB binnen vierentwintig uur duidelijk maken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties