Mitchell en Bullaude kunnen nog niet aansluiten bij Feyenoord

Mitchell en Bullaude kunnen nog niet aansluiten bij Feyenoord

Jeyland Mitchell heeft zijn eerste meters op het trainingsveld van Feyenoord nog niet gemaakt. De talentvolle verdediger is momenteel niet in Nederland. Mitchell is in afwachting van de juiste papieren om definitief te kunnen aansluiten bij de groep van trainer Brian Priske.

Mitchell zal tijdens de Open Dag van Feyenoord dan ook niet gepresenteerd worden als nieuwe aanwinst. De verdediger verblijft momenteel in Costa Rica. Wanneer alles rond zijn werkvergunning is geregeld, vliegt de aanwinst van de stadionclub naar Nederland. Het is nog niet duidelijk wanneer Priske over Mitchell kan beschikken.

Hetzelfde geldt voor Ezequiel Bullaude. De aanvallende middenvelder is momenteel ook in het buitenland in afwachting van de juiste papieren. De Argentijn is daardoor niet aanwezig op de Open Dag van Feyenoord en vliegt naar verluidt ook niet naar Oostenrijk voor het trainingskamp. Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida hebben nog vakantie en zijn er zondag ook niet bij in De Kuip.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties