'Naam Dávid Hancko valt ook bij Newcastle United FC'

'Naam Dávid Hancko valt ook bij Newcastle United FC'

Dávid Hancko wordt genoemd bij Newcastle United FC, zo meldt journalist Santi Aouna van Footmercato op Twitter. De Slowaak staat in het vizier van meerdere topclubs, zo werd hij recent ook gelinkt aan SSC Napoli. Goede linksbenige centrale verdedigers zijn uitzonderlijk en dat maakt de Feyenoorder erg gewild.

Volgens de Daily Mail wil Fulham FC ook voortbouwen op een succesvol seizoen in de Premier League en zien ook zij Hancko als geschikte kandidaat voor de verdediging. De Rotterdammers kunnen echter wel de hoofdprijs vragen voor de sterkhouder van de verdediging, hij ligt namelijk vast tot medio 2026. Bij de nieuwe update van de marktwaardes op Transfermarkt.nl wordt de marktwaarde van de Slowaak geschat op 25 miljoen euro, terwijl hij vorige zomer nog overkwam naar Rotterdam voor ongeveer zes miljoen euro.

Newcastle United bereikte deze week ook een akkoord met middenvelder Sandro Tonali, die voor tachtig miljoen euro overkomt van AC Milan. Bij Newcastle staat momenteel Sven Botman op de positie als linker centrale verdediger, hij speelde een indrukwekkend eerste seizoen en kwam vorige zomer over van LOSC Lille voor 37 miljoen euro.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties