Nederlands elftal verliest in De Grolsch Veste van Italië

Nederlands elftal verliest in De Grolsch Veste van Italië

Het Nederlands elftal heeft zondagmiddag met 2-3 verloren van Italië. In de strijd om de derde plek van de Nations League begonnen Justin Bijlow, Lutsharel Geertruida en Mats Wieffer in de basis. De Feyenoorders kunnen nu gaan genieten van een welverdiende vakantie na een lang seizoen.

Bijlow kreeg vandaag wederom meerdere tegengoals om zijn oren. Bij het tweede tegendoelpunt was ook Geertruida niet foutloos door het buitenspel op te heffen. De verdediger van Feyenoord werd in de rust gewisseld voor Georginio Wijnaldum. Wieffer heeft dit seizoen in totaal 40 wedstrijden gespeeld en mag gerust spreken over een fantastisch eerste seizoen bij Feyenoord. Geertruida speelde dit seizoen iets meer wedstrijden, hij was goed voor 44 duels. De keeper van Feyenoord stond dit seizoen 36 keer onder de lat. Op 8 juli sluiten de internationals aan bij de voorbereiding van Feyenoord.

Opstellingen
Oranje:
Bijlow; Dumfries, Geertruida, Van Dijk, Aké; Wieffer, De Jong, Simons; Malen, Gakpo, Lang.
Italië:
Donnarumma; Tolói, Acerbi, Buongiorno, Dimarco; Fratessi, Cristante, Veratti; Gnonto, Retegui, Raspadori.

Lees meer over
Justin Bijlow Lutsharel Geertruida Mats Wieffer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties