Nieuwe aflevering Kein Geloel: ''(On)voldoende?''

Nieuwe aflevering Kein Geloel: ''(On)voldoende?''

Het was een krankzinnige transferzomer. Een uittocht aan spelers en een hoop nieuwe namen in De Kuip. Hoe kijken we terug op de maanden vol speculaties, transfers en geklapte deals?

In deze aflevering van Kein Geloel leggen we de diensten van directeur Dennis te Kloese & consorten eens onder de loep. Wat is er goed gegaan? Wat kon er beter? En welke fouten zijn er gemaakt? Verdient onze directeur een voldoende? Is de selectie in balans? En wat moet de doelstelling zijn voor Brian Priske en zijn ploeg in de Eredivisie?

Feyenoord speelde midweeks een oefenwedstrijd tegen de eigen beloften. Positief was de terugkeer van Gernot Trauner en de doelpunten van Julián Carranza. Gaan zij de komende maanden een grote rol spelen?

En dan was er ook nog de Champions League-loting. Is de volgorde positief? En wat vinden we eigenlijk van de passe-partout-prijzen? Dat, en nog veel meer, in een nieuwe aflevering van Kein Geloel.

Klik hier om de nieuwe aflevering te beluisteren

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties