Noa Lang kampt met een terugslag richting Feyenoord

Noa Lang kampt met een terugslag richting Feyenoord

Het is onzeker of Noa Lang in actie kan komen tegen Feyenoord. De buitenspeler heeft een terugslag gehad in het herstel van zijn blessure, waardoor Lang een twijfelgeval is voor het duel van aanstaande zondag in De Kuip.

Peter Bosz liet weten dat Lang sowieso woensdagavond niet in actie kan komen tegen Sevilla. "Het is ook niet erg. Hij komt terug van een lange blessure, dan neem ik hem morgen niet mee," vertelt de trainer in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Of Lang tegen Feyenoord in staat is om minuten te maken, moet de komende dagen duidelijk worden. Afgelopen weekend tegen FC Twente maakte de 24-jarige buitenspeler zijn rentree, nadat hij anderhalve maand niet inzetbaar was voor de huidige koploper.

Blunder Lindhout
PSV kan zondag tegen Feyenoord ook gewoon beschikken over Johan Bakayoko. De Belg had tegen FC Twente zijn tweede gele kaart moeten ontvangen, maar scheidsrechter Allard Lindhout spaarde de PSV'er. Volgens Valentijn Driessen een 'cruciale fout in de kampioensrace'. Dit stelde de journalist in de podcast van De Telegraaf.

''In blessuretijd ging hij opnieuw zwaar in de fout door een tweede gele kaart voor Bakayoko op zak te houden na een opzichtige overtreding op Ricky van Wolfswinkel. Een cruciale fout in de kampioensrace, want de Belgische international ontsnapte zodoende aan een rode kaart na zijn domme actie en staat zondagmiddag gewoon aan de aftrap van de eerste van de twee enige topwedstrijden dit seizoen in de Eredivisie: Feyenoord - PSV.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties