Ochtendjournaal: Stap voor stap klimt Feyenoord omhoog

Feyenoord kan na een slechte seizoensstart eindelijk terugkijken op een erg goede week. Met Girona (uit) en FC Twente (thuis) won de ploeg van Brian Priske twee op papier lastige wedstrijden. Ook de ochtendkranten signaleren een voorzichtige stijgende lijn bij de Rotterdammers.

Een juichende In-Beom Hwang sierde maandagochtend de voorpagina van het sportkatern van De Telegraaf. 'Hwang is de man', luidde de kop bij de foto van de Zuid-Koreaan die zijn eerste Feyenoord-goal vierde. Naast Hwang lichtte de krant echter nog een tweede aanwinst uit: de man van de assist op de andere treffer, Hugo Bueno. "Van alle nieuwelingen valt Bueno samen met Hwang het beste in de smaak en dat is ook de reden dat hij al snel een zekerheidje in de defensie is."

Het Algemeen Dagblad benadrukte dat Feyenoord kan terugkijken op een goede week. "Met angst en beven keek Feyenoord uit naar de start van een loodzware reeks van acht wedstrijden. Girona-uit en FC Twente-thuis na de zo moeizame start van de competitie; het kon zomaar een crisis veroorzaken. Maar de twee potjes zorgden niet alleen voor zes punten, maar ook wat kleur op de wangen van veel selectiespelers van de Rotterdammers. Stap voor stap klimt Feyenoord omhoog na de lastige start van het seizoen", besloot de krant.

Lees ook

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen