'Ook Brighton & Hove Albion FC toont interesse in Hartman'

Quilindschy Hartman heeft over belangstelling niet te klagen. De talentvolle linksback van Feyenoord heeft zich ook in de kijker weten te spelen van de Engelse club Brighton & Hove Albion FC, zo meldt 1908.nl donderdagavond.

Hartman heeft eerder de aandacht getrokken van Burnley, dat nauwlettend zijn situatie bij Feyenoord in de gaten houdt. Trainer Vincent Kompany is gecharmeerd van Hartman en ziet hem als de ideale opvolger van Ian Maatsen, die afgelopen seizoen op huurbasis bij Burnley speelde en nu is teruggekeerd naar Chelsea. De 21-jarige Hartman werd tijdens de thuiswedstrijd tegen SL Benfica uitvoerig bekeken door scouts.

Daarnaast is ook West Ham United recent in verband gebracht met Hartman. Hij heeft momenteel een contract bij Feyenoord dat loopt tot medio 2025. Er is nog geen definitief akkoord bereikt over een contractverlening. De Rotterdammers willen zijn huidige verbintenis graag verlengen. De marktwaarde van Hartman wordt momenteel geschat op tien miljoen euro, maar door de recente ontwikkelingen is dat alleen maar is toegenomen.

Lees ook

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen