Opstelling Feyenoord bekend: Bijlow maakt rentree onder de lat

Opstelling Feyenoord bekend: Bijlow maakt rentree onder de lat

Santiago Gimenez en Justin Bijlow starten definitief in de basis bij Feyenoord. Trainer Arne Slot deed in aanloop naar het duel tegen Vitesse alles behalve geheimzinnig over zijn opstelling, en het is dan ook geen verrassing dat de 25-jarige doelman weer terugkeert onder de lat in De Kuip.

Bijlow heeft de afgelopen weken moeten herstellen van een polsblessure. Net als afgelopen seizoen ging het tijdens een training mis met de doelman en stond Bijlow negen wedstrijden buitenspel. Timon Wellenreuther heeft het prima gedaan als zijn vervanger. Intern bij Feyenoord is altijd duidelijk geweest: Bijlow is de nummer 1 van Feyenoord en keert na een succesvolle rentree tijdens de oefenwedstrijd tegen Excelsior weer terug in de basis.

Gimenez maakt zich klaar voor de thuiswedstrijd tegen Vitesse nadat hij recent is teruggekeerd van interlandverplichtingen. ''Tegen Heerenveen was de situatie hetzelfde. Dat werd misschien wel de slechtste wedstrijd die ik voor Feyenoord heb gespeeld. Tegen Vitesse zal ik me waarschijnlijk weer moe voelen. Je hebt slaap of je kunt niet slapen, maar het is niet te voorkomen.'' Voor Slot is een jetlag geen reden om Gimenez te sparen.

Feyenoord gaat tegen Vitesse op jacht naar de eerste overwinning in vijf jaar. De laatste keer dat de stadionclub van de Arnhemmers won in De Kuip was in het seizoen 2018-2019. Robin van Persie schoot in de slotfase van de wedstrijd fraai raak. Sindsdien is er tegen Vitesse ook niet meer gescoord. Zonder de geblesseerde Luka Ivanušec en de Oostenrijker Gernot Trauner moet zaterdagavond het net worden gevonden in De Kuip.

Opstelling Feyenoord
Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Minteh, Gimenez, Paixão.

Wissels Feyenoord
Wellenreuther, Lamprou, Beelen, Lopez, Zerrouki, Milambo, Van den Belt, Lingr, Sauer, Alireza, Dilrosun, Ueda.

Opstelling Feyenoord bekend: Bijlow maakt rentree onder de lat
Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties