"Dat is niet alleen voor ons vervelend, maar ook voor de supporters"

"Dat is niet alleen voor ons vervelend, maar ook voor de supporters"

Het is een lange tijd geleden dat we Feyenoord in actie hebben gezien. Zaterdagavond hervatten de Rotterdammers de Eredivisie met een uitwedstrijd tegen FC Groningen. Trainer Brian Priske blikte vrijdagochtend alvast vooruit op hun vierde competitieduel.

"Ik denk dat het voor ons een goede tijd is geweest", begint de trainer met de woorden die hij wel vaker gebruikt op de persconferentie. "De transferwindow ging dicht en veel spelers vertrokken naar hun nationale elftal, dus we hadden tijd om in bepaalde opzichten te hergroeperen. We hebben teruggekeken naar de eerste weken samen. Vandaag hebben we eindelijk weer een volledige selectie terug in training. Het zijn goede weken geweest met tijd voor reflectie en alles te organiseren voor wat komen gaat."

Priske laat zichzelf vooral niet gek maken door de (mogelijke) stakingen. "Mijn gedachte is dat je de wedstrijden moet spelen zoals ze ingepland worden. We keken ernaar uit om te spelen tegen Ajax, maar door de omstandigheden was het niet mogelijk. Natuurlijk speel ik hem liever, alleen nu gaan we ons voorbereiden op een doordeweekse wedstrijd in oktober. Dat is niet alleen voor ons vervelend, maar ook voor Ajax en de supporters."

Nieuwe aanvoerder

Morgen bij het zien van de opstelling krijgt de buitenwereld pas te weten wie de nieuwe aanvoerder van Feyenoord is. Priske maakt het vandaag eerst bekend aan de volledige selectie. "We hebben veel goede spelers in de selectie, met veel ervaring en ook leiderschapskwaliteiten. Er is een grotere aanvoerdersgroep in de selectie en ik heb het hen verteld, maar de rest van het team weet het nog niet. Gisterochtend was niet iedereen aanwezig toen we een bespreking hadden. Morgen zien jullie in Groningen de nieuwe aanvoerder."

Lees meer over
Brian Priske
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties