'Priske wil Bullaude uittesten en wacht op werkvergunning'

'Priske wil Bullaude uittesten en wacht op werkvergunning'

Ezequiel Bullaude krijgt mogelijk toch een kans bij Feyenoord. De 23-jarige aanvallende middenvelder is op dit moment in Argentinië om zijn werkvergunning rond te krijgen en wacht dan op een nieuwe mogelijkheid om zich te bewijzen bij de Rotterdammers. Dit meldt 1908.nl.

Trainer Brian Priske wil Bullaude aan het werk zien in het nieuwe spelsysteem dat hij momenteel hanteert bij Feyenoord. De Deen is afgestapt van het vertrouwde 4-3-3 en test tijdens de laatste twee oefenwedstrijden een 3-4-3 systeem, met daarin een belangrijke rol voor een creatieve aanvallende middenvelder. Mogelijk biedt dit uitkomst voor Bullaude.

De geluiden dat Bullaude niet tot de wedstrijdselectie behoorde omdat hij mag vertrekken, kloppen niet. De rechtspoot met een marktwaarde van 2,2 miljoen euro moest eerst zijn papieren in orde maken. Daardoor was hij niet inzetbaar tegen FC Dordrecht en KRC Genk. Momenteel is Bullaude in Argentinië en wanneer alles rond is, vliegt hij weer terug naar Rotterdam.

Lees meer over
Ezequiel Bullaude
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties