'SC Heerenveen wil Sebaoui huren met koopoptie van Feyenoord'

'SC Heerenveen wil Sebaoui huren met koopoptie van Feyenoord'

lias Sebaoui heeft over belangstelling niet te klagen. De buitenspeler heeft zich afgelopen seizoen in de Keuken Kampioen Divisie in de kijker gespeeld van diverse clubs uit de Eredivisie. SC Heerenveen is daarvan het meest concreet. Feyenoord en de Friezen gaan vandaag met elkaar in gesprek over een mogelijke huurdeal. Dit meldt 1908.nl.

SC Heerenveen wil in de huurovereenkomst een koopoptie bedingen voor de talentvolle buitenspeler. Hoofdtrainer Robin van Persie is al een aantal dagen in contact met Sebaoui en wil de Marokkaanse Belg maar wat graag toevoegen aan zijn selectie voor aankomend seizoen. SC Heerenveen hoopt de rechtspoot met een contract tot medio 2026 in De Kuip maandag te verwelkomen.

Naast SC Heerenveen hebben ook FC Twente, Go Ahead Eagles, Willem II, Sparta Rotterdam en Fortuna Sittard belangstelling in Sebaoui. Ook in het buitenland is zijn goede seizoen bij FC Dordrecht niet onopgemerkt gebleven. Clubs als OH Leuven, Viborg en Elversberg volgen de situatie nauwlettend.

Sebaoui traint momenteel gewoon nog mee bij Feyenoord. De speler zelf en de Rotterdammers verwachten uiteindelijk dat een huurdeal binnen de Eredivisie van de grond gaat komen. Afgelopen seizoen maakte hij op het tweede niveau van Nederland een uitstekende ontwikkeling door, waardoor speelminuten op een hoger niveau een logisch gevolg zijn. Sebaoui verlengde onlangs zijn contract bij Feyenoord en heeft een geschatte marktwaarde van 800.000 euro.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties