Slot loopt spierblessure op tijdens voetvolley

Slot loopt spierblessure op tijdens voetvolley

Arne Slot is geblesseerd geraakt tijdens het trainingskamp in Marbella. De trainer van Feyenoord heeft een spierblessure opgelopen. Het is niet bekend of Slot hierdoor verhinderd is de komende dagen in Spanje. Hij kon wel gewoon de groep toespreken op het trainingsveld.

Feyenoord is in Marbella bezig aan dag vier, waarin de focus lag op positiespel en het verder opbouwen van de conditie. Zaterdagmiddag staat er nog een oefenwedstrijd op het programma tegen een Duitse club en daarna keert de Rotterdamse club terug naar Nederland. Slot heeft zijn kuitblessure opgelopen tijdens een potje voetvolley.

Donderdag staat er alleen een ochtendsessie op het programma. Gernot Trauner en Bart Nieuwkoop kregen vandaag rust van Feyenoord. Nieuwkoop keert terug van een blessure, waardoor er nog voorzichtig wordt omgegaan met zijn herstel. Trauner wordt vanwege het drukke programma van de komende weken niet te veel belast.

De selectie van trainer Arne Slot geniet in de middag van een vrij moment. Zaterdag om 12:30 uur wordt er geoefend tegen FSV Mainz op het Marbella Football Center.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties