Veel kritiek op Feyenoord-scrum: ''Dan hoor je er niemand over''

Veel kritiek op Feyenoord-scrum: ''Dan hoor je er niemand over''

Brian Priske en Gernot Trauner werden na afloop van het duel tegen FC Groningen gevraagd naar de scrum. Supporters in het uitvak waren zowel na het gelijke spel tegen Sparta Rotterdam als FC Groningen duidelijk niet blij met het 'kringtje', en het gefluit was duidelijk hoorbaar. Ook op sociale media is er veel kritiek.

"We doen het samen als een team", legt Trauner uit tijdens het persmoment waarom Feyenoord dit doet. "Het is niet dat we iets willen laten zien. Het is voor ons om even samen te komen voordat iedereen naar binnen gaat of interviews afgeeft. Je kan het in de kleedkamer doen of op het veld. Wij doen het vanaf het begin op het veld."

Moet Feyenoord de volgende keer niet gewoon in de kleedkamer een bespreking houden? Volgens Trauner wordt het allemaal veel te groot gemaakt nu de resultaten slecht zijn. "Dat is denk ik niet heel belangrijk, of we het binnen of buiten doen. Als we elke wedstrijd winnen, dan hoor je er niemand over. Het is voor nu niet belangrijk om over de scrum te praten, we hebben er meer aan om over de wedstrijd te praten."

Priske vindt het prettig om al zijn spelers direct na de wedstrijd toe te spreken. "Ik werk op deze manier al meer dan twee jaar. Het is zeker niet bedoeld als respectloos naar de supporters toe. Het is mijn manier van werken met de spelers. Soms is het heel lastig om de jongens bij elkaar te krijgen in de kleedkamer. Er zijn interviews en andere elementen waarvoor gezorgd moet worden. Dan vind ik het fijn als iedereen beschikbaar is en daarna gaan we gezamenlijk naar de supporters, dat is ook belangrijk."

Lees meer over
Gernot Trauner Brian Priske
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties