VIDEO: Geblesseerde Slot leidt training Feyenoord met brace

VIDEO: Geblesseerde Slot leidt training Feyenoord met brace

Arne Slot staat vrijdag gewoon voor de groep van Feyenoord. De trainer heeft afgelopen week een kuitblessure opgelopen en heeft daar dusdanig veel last van overgehouden dat hij met een brace om zijn voet loopt.

ESPN is aanwezig in Marbella en filmt dat Slot het trainingsveld oploopt met een brace om zijn voet. De trainer van Feyenoord is strompelend te zien, nadat hij geblesseerd is geraakt tijdens een potje voetvolley tijdens het trainingskamp in Spanje.

"Wat er gebeurd is, is dat ik waarschijnlijk te veel praatjes had, waardoor ik straf moest krijgen, en ik denk nog steeds denk dat ik fit ben, terwijl dat waarschijnlijk niet meer het geval is'', reageert Slot op het voorval. ''We hadden gewonnen met Etiënne Reijnen en Leigh Egger, van Quinten Timber en twee andere jongens. Toen zei ik heel bijdehand tijdens de lunch: 'Ik ben heel benieuwd wie er nu van ons kan winnen.' Bij punt twee was het al afgelopen en scheurde ik mijn kuitspier. Dus krijg je straf omdat je te bijdehand bent geweest."

De focus van Feyenoord lag vrijdag op de standaardsituaties en sloot de training af met een partijvorm, waarbij al goed te zien was welke spelers lijken te gaan starten tegen FSV Mainz. Luka Ivanušec en Javairô Dilrosun trainden volop mee met de basisspelers. Verder waren er geen verrassingen te zien. De ploeg van Arne Slot werkte vrijdagmiddag de laatste training af en speelt zaterdagmiddag de oefenwedstrijd tegen FSV Mainz. Vervolgens vliegt de Rotterdamse club terug naar Nederland om op trainingscomplex 1908 de voorbereiding op de herstart van de Eredivisie tegen voort te zetten.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties