Feyenoord speelt twee keer een uur tegen FSV Mainz

Feyenoord speelt twee keer een uur tegen FSV Mainz

Feyenoord sluit het trainingskamp zaterdagmiddag af met een oefenwedstrijd tegen FSV Mainz. De Rotterdammers spelen in totaal twee keer een uur tegen de Duitse club. Op deze manier kan een intensieve trainingsweek worden afgesloten met speeltijd voor elke speler die is afgereisd naar Marbella.

Dit meldt het Algemeen Dagblad. De oefenwedstrijd tegen FSV Mainz begint zaterdagmiddag om 12:30 uur. Het duel tegen de nummer zestien uit de Bundesliga is live te volgen via een stream op YouTube. Daarnaast is de tussenstand te bekijken op FR12.nl. Na het duel op het Marbella Football Center vliegt de ploeg van trainer Arne Slot direct terug naar Rotterdam.

Voor Feyenoord stond er vrijdagochtend een training op het programma, en in de middag is er een persmoment ingelast. In totaal is er in Spanje zes keer getraind, waar vooral Mats Wieffer een uitstekende indruk heeft gemaakt. Naast de middenvelder hebben sterkhouders Santiago Gimenez, David Hancko en Quilindschy Hartman ook laten zien klaar te zijn voor de tweede seizoenshelft.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties