Hancko komt met Slowakije niet voorbij Zweden

Naast Quinten Timber kwam nog een andere sterkhouder van Feyenoord vrijdagavond in actie. Dávid Hancko nam het met Slowakije op tegen Zweden, maar wist niet meer te behalen dan één punt. In Bratislava werd er met 2-2 gelijkgespeeld.

Hancko begon zoals gebruikelijk bij zijn nationale elftal als linksback en speelde de complete negentig minuten. In het doelpuntrijke duel stond Slowakije al na 32 minuten voetballen op een 0-2 achterstand, maar de ploeg gaf niet op. In de hoofdstad werd voor rust nog de aansluitingstreffer gescoord door David Strelec. De spits was na 74 minuten weer belangrijk en scoorde zijn tweede doelpunt van de avond.

Hancko kan aanstaande maandag zijn 46ste interland spelen. Slowakije neemt het dan om 18:00 uur op tegen Azerbeidzjan.

Plamen Andreev

Een Feyenoorder die we ook bij de club nog niet in actie hebben gezien is Andreev. De derde doelman zit in de selectie van Jong Bulgarije, maar kreeg geen speelminuten tijdens de 2-1 nederlaag tegen Jong Duitsland. Eerder kwam het 19-jarige talent vijf keer in actie voor Bulgarije Onder 21.