Mitchell speelt gelijk tegen Suriname met Costa Rica

Jeyland Mitchell heeft zaterdagnacht gelijkgespeeld tegen Suriname. De Feyenoorder begon wederom in de basis bij Costa Rica en speelde zodoende zijn tiende wedstrijd voor zijn thuisland. In de groepsfase van de CONCACAF Nations League eindigde het duel in 1-1.

In een belangrijk onderling duel met Suriname kwam de uitploeg na 13 minuten spelen als eerste op voorsprong via Josimar Alcócer. Voor Costa Rica was het echter lastig om de voorsprong te behouden, want twintig minuten later wist Gleofilo Vlijter het laatste doelpunt van de wedstrijd te scoren. Het elftal van Mitchell moest de tweede helft uitspelen met tien man en dus zal men tevreden zijn met één punt. De Feyenoorder speelde de complete negentig minuten.

Het duurt nog even voordat Mitchell weer in actie komt deze interlandperiode. Woensdagnacht om 2:00 uur Nederlandse tijd staat er een thuiswedstrijd tegen Guatemala op het programma.

Luka Ivanušec

Op de zaterdag komt er mogelijk slechts één Feyenoorder in actie voor zijn thuisland. Ivanušec neemt het met Kroatië om 18:00 uur op tegen Schotland. Of de aanvaller überhaupt speelminuten zal krijgen is nog maar de vraag. In de laatste vijf interlandwedstrijden mocht hij slechts één keer twintig minuten invallen.