'Atlético Madrid legde bod van 2,5 miljoen neer voor Bijlow'

Atlético Madrid dacht niet alleen Dávid Hancko, maar ook Justin Bijlow voor een fooi te kunnen oppikken bij Feyenoord. Volgens journalist Marcel van der Kraan heeft de Spaanse club deze transferzomer een bod gedaan van 2,5 miljoen euro voor de Feyenoord-doelman. Dat vertelde hij in de Telegraaf-podcast Kick-Off.

Het ging daarin over een mogelijk vertrek van Bijlow, nu hij is gedegradeerd tot tweede keeper. "Hij heeft zich altijd geweldig netjes opgesteld", merkte Van der Kraan op. "Hij is nooit ordinair geweest, heeft nooit de boel opgestookt. Ook nu zie je dat hij niks loslaat over zijn situatie. Dat is heel verstandig. Ik denk dat hij met zijn professionaliteit duidelijk laat merken: ik doe mijn werk, ik ben een vakman en als er een club komt, dan luister ik daarnaar."

De vraag is wat Feyenoord in de huidige situatie nog aan een transfer kan overhouden. "Een jaar geleden, toen Manchester United kwam, kostte hij 25 miljoen euro. Dat is toen niet doorgegaan. Nu kwam Atlético Madrid met 2,5 miljoen, dat is 10% van dat bedrag. Daar heeft Dennis te Kloese hem natuurlijk niet voor laten gaan. Ik vind ook dat hij meer waard is. Maar er komt straks een moment dat je als club moet zeggen: na wat deze jongen voor de club heeft betekend, gaan we daar de hoofdprijs voor vragen? Je kunt geen 25 miljoen meer voor hem vragen. Welke club gaat welk bedrag voor hem betalen? En welke club komt voor hem?"

Lees ook

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen