Feyenoord Onder 21 treft Jong Sparta in de voorbereiding

Feyenoord Onder 21 treft Jong Sparta in de voorbereiding

Voor Feyenoord Onder 21 start de competitie pas eind augustus, maar ondertussen is wel bekend dat Jong Sparta en NEC Onder 21 één van de tegenstanders zullen zijn in de voorbereiding. Voor trainer Melvin Boel en zijn elftal wacht dit jaar weer een nieuwe kans in de strijd om promotie.

Op de site van Sparta is te lezen dat Jong Sparta op zaterdag 22 juli oefent tegen het jeugdteam van Feyenoord. De wedstrijd zal worden gespeeld in Maassluis op Sportpark Dijkpolder en wordt afgetrapt om 14:30 uur. Volgens Brugnijmegen zal op de fandag van NEC, op zaterdag 5 augustus, de ploeg van trainer Boel ook spelen tegen de belofteploeg van de Nijmegenaren.

Vorig seizoen eindigde de belofteploeg van Feyenoord zowel in de najaars- als voorjaarscompetitie op de derde plek. Almere City Onder 21 is gepromoveerd naar de tweede divisie en Jong Volendam zal met een Onder 21-elftal komend seizoen aantreden in de competitie van Feyenoord.

Lees meer over
Feyenoord Onder 21
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties