'Feyenoord plant trip met Ueda naar Japan'

Feyenoord ziet met het aantrekken van Ayase Ueda ook enorme commerciële kansen. De 24-jarige Japanner gaat spoedig een contract tekenen voor meerdere seizoenen in De Kuip en moet nieuwe deuren openen in zijn thuisland.

Volgens Chris Woerts gaat Feyenoord ook een oefenwedstrijd afwerken in Japan om de naamsbekendheid te vergroten. Urawa Red Diamonds moet een van de oefentegenstanders worden in Japan. Bij de huidige nummer vier van de J1 League is Shinji Ono een van de grote sterren uit het verleden en staat momenteel oud-Feyenoorder Bryan Linssen onder contract. Het is nog niet bekend wanneer de trip naar Japan gaat plaatsvinden.

Castore
Feyenoord en Castore hebben nu al te maken met een enorme vraag en dat gaat alleen maar toenemen. Vanmorgen werd duidelijk dat de problemen met de voorraad snel worden opgelost. ''Feyenoord is hot: de eerste Feyenoord-collecties van Castore zijn door supporters zeer goed ontvangen. Iets wat tot recordverkopen heeft geleid die alle verwachtingen hebben overtroffen'', schrijft de club op de officiële website.

''Dit is uiteraard positief nieuws, maar het enorme succes heeft er helaas ook toe geleid dat de Feyenoord Fanshop op dit moment soms ‘nee’ verkoopt. Sommige producten zijn tijdelijk niet voorradig. Het gaat hierbij vooral om de wedstrijdkleding en dan met name de kindermaten. Er wordt hard gewerkt om de voorraden in de Feyenoord Fanshops continu op peil te krijgen en te houden. Naar verwachting zullen de producten in de komende twee weken in de winkels zijn'', luidt de update van Castore en Feyenoord.

Lees ook

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen