Gullit: ''Daar maak ik me het meest zorgen om bij Feyenoord''

Gullit: ''Daar maak ik me het meest zorgen om bij Feyenoord''

Na Willem van Hanegem ziet ook Ruud Gullit dat het probleem van Feyenoord op het middenveld ligt. De oud-Feyenoorder stelt dat Ramiz Zerrouki tekortkomt en niet beschikt over de juiste handelingssnelheid. Feyenoord doet er in de ogen van Gullit dan ook goed aan om zich nog te roeren op de transfermarkt.

"Ik maak me niet echt zorgen om Feyenoord, maar wel een beetje om het middenveld," begint Gullit bij Rondo op Ziggo Sport. De oud-trainer richt zijn pijlen vooral op Zerrouki, die zondag met een rode kaart van het veld moest. "Zerrouki... Ik weet het niet. Zijn handelingssnelheid is zo laag. Mats Wieffer had nog steeds de power. Nu hij er moet staan, maak ik me een beetje zorgen."

"Ik vind het vervelend voor hem, maar het is allemaal net te langzaam," vervolgt de voormalig voetballer van onder meer Feyenoord en AC Milan. "Hij is steeds nét te laat. Sorry voor hem, maar het is te langzaam. De handelingssnelheid moet echt omhoog. Daar maak ik me het meest zorgen om bij Feyenoord."

Rafael van der Vaart ziet ook dat de international van Algerije het moeilijk heeft in De Kuip. "Bij FC Twente was hij de man, dan ga je daar naar voetballen. Dan kom je bij Feyenoord en merk je op de eerste training: oh, ze zijn even goed als ik, of misschien wel beter. Het ziet er allemaal stijfjes uit als hij wil draaien. Het duurt gewoon heel lang."

Santiago Gimenez

Naast Zerrouki werden aan tafel de ontwikkelingen rondom Gimenez besproken. De Mexicaan heeft de Engelse interesse maandag naast zich neergelegd. Marco van Basten begrijpt de spits van Feyenoord. "Met Forest speel je geen Europees voetbal, met Feyenoord wel. In de Nederlandse competitie kan hij bij Feyenoord beter uit de voeten dan in de Engelse competitie. Bij Nottingham speelt hij aan de onderkant."

Khalid Boulahrouz zou de spits direct verkopen als er daadwerkelijk een bod van 33 miljoen binnenkomt. "We hebben het eerder meegemaakt, met Jørgensen. Daar konden ze ook veel geld voor krijgen en daarna was hij voor een appel en een ei op te halen. In het eerste half jaar heeft hij het geweldig gedaan, daarna scoorde hij minder. Nu is hij nog steeds niet de oude, dus de vraag is of hij dat niveau nog gaat halen, en of je dat geld nog voor hem gaat krijgen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties