Interlands: In-Beom Hwang en Ueda in actie

Interlands: In-Beom Hwang en Ueda in actie

De interlandperiode is wederom aangebroken. Donderdag komen er mogelijk acht Feyenoorders in actie voor hun nationale elftal. Voor Luka Ivanušec, Dávid Hancko, Ayase Ueda, In-Beom Hwang, Ramiz Zerrouki, Anis Hadj Moussa, Ibrahim Osman, Antoni Milambo en Gjivai Zechiël staan er vandaag duels op het programma.

Ueda wint ruim van China met Japan
Japan is in de Aziatische WK-kwalificatie uitstekend van start gegaan. In het Saitamastadion in Japan werd met 7-0 gewonnen van de rivaal China. Feyenoord-spits Ayase Ueda begon in de basis bij de Japanners, maar wist niet te scoren. Ueda wist bij de 4-0 van Takumi Minamino wel een assist af te leveren. De aanvaller werd in de tweede helft tien minuten voor tijd vervangen.

Zuid-Korea speelt gelijk tegen Palestina
In-Beom Hwang is de WK-kwalificatie teleurstellend begonnen. Zuid-Korea kwam niet verder dan een gelijkspel tegen Palestina. De middenvelder van Feyenoord begon in de basis en speelde uiteindelijk 86 minuten. In-Beom Hwang was in de eerste helft dichtbij het openingsdoelpunt, nadat hij zichzelf goed vrijspeelde. Zijn schot belandde in het zijnet. Donderdag staat de tweede wedstrijd van de interlandperiode op de agenda. Om 16:00 uur wordt er afgetrapt tegen Oman.

Overige Feyenoorders vanavond in actie
Luka Ivanušec speelt met Kroatië om 20:45 uur tegen Portugal voor de UEFA Nations League. Dávid Hancko en de verhuurde Leo Sauer treffen Estland met Slowakije om 20:45 uur. Ramiz Zerrouki en Anis Hadj Moussa spelen met Algerije tegen Equatoriaal-Guinea voor Afrika Cup-kwalificatie. Het duel begint om 21:00 uur. Ibrahim Osman speelt om 18:00 uur met Ghana tegen Angola. Antoni Milambo en Gjivai Zechiël hopen om 20:00 uur hun debuut te maken bij Jong Oranje tegen Jong Noord-Macedonië.

Lees meer over
Ayase Ueda In-Beom Hwang
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties