Olij heeft nog niets gehoord van Feyenoord: "Ik ga niets invullen"

Olij heeft nog niets gehoord van Feyenoord: "Ik ga niets invullen"

Het lijkt nog altijd een kwestie van tijd voordat Justin Bijlow Feyenoord gaat verlaten. De doelman kan een contract tekenen bij Southampton om daar eerste doelman te worden. Ondertussen kijkt het bestuur in Rotterdam alvast naar mogelijke vervangers en eerder werd de naam van Nick Olij al genoemd.

Zelf weet de doelman van Sparta echter nog van niets. "Dat gaan we zien", reageert hij stellig als hem gevraagd wordt wat de transfer van Bijlow betekent. In gesprek met RTV Rijnmond vervolgt Olij zijn verhaal. "Ik ga niet iets invullen over iets waar ik zelf nog niets over heb gehoord. Vragen daarover beantwoorden vind ik onlogisch. Op dit moment speel ik voor het logo dat ik op mijn borst heb, daar doe ik mijn uiterste best voor."

Stadsderby

Voorlopig wil Olij het wat Feyenoord betreft alleen hebben over de ontmoeting van aankomende zondag. De doelman leeft er met een goed gevoel naartoe. "Afgelopen twee jaar hebben we goed partij kunnen bieden, waar je vorig jaar misschien had moeten winnen. Dat willen we dit jaar weer laten zien. Vorige week was een goede basis van wat wij als Sparta graag willen laten zien."

Trainer Jeroen Rijsdijk kijkt ook uit naar de stadsderby, zo vertelt hij in hetzelfde interview. "In principe is zo'n wedstrijd voor een trainer gewoon een van de 34 wedstrijden. Maar natuurlijk snap ik echt wel dat een wedstrijd tegen Feyenoord een extra glans heeft, omdat het een derby is tussen de grootste club en de tweede club van de stad. Dat geeft altijd iets extra's. Het is een mooie wedstrijd voor de stad Rotterdam."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties