Opstelling Feyenoord: Slot kiest voor Paixão

Opstelling Feyenoord: Slot kiest voor Paixão

Igor Paixão krijgt verrassend een basisplaats bij Feyenoord. De Braziliaan krijgt de voorkeur boven Luka Ivanušec. De Kroaat moet genoegen nemen met een plek op de bank. Trainer Arne Slot kiest zondagmiddag ook voor buitenspeler Javairô Dilrosun tegen NEC.

Slot kan tegen NEC niet beschikken over Yankuba Minteh, Alireza Jahanbakhsh, Ramiz Zerrouki en Ayase Ueda. Verder heeft Feyenoord een fitte selectie. Dat betekent dat Justin Bijlow gaat starten. De doelman heeft in Spanje niet volledig kunnen meetrainen en sloeg daardoor de oefenwedstrijd tegen FSV Mainz over. Bijlow is wel gewoon beschikbaar tegen NEC.

Verder staat het achterin goed bij Feyenoord. Gernot Trauner heeft een apart programma afgewerkt om definitief een einde te maken aan zijn knieklachten. De Oostenrijker heeft er vertrouwen in dat hij de komende weken belangrijk kan zijn en meerdere duels in de week kan spelen. Daarnaast bestaat het middenveld uit Quinten Timber, Mats Wieffer en aanvallende middenvelder Calvin Stengs. De Mexicaan Santiago Gimenez is de spits en staat al op achttien doelpunten na zestien Eredivisie-duels.

Mijlpaal Arne Slot
Op zondagmiddag wordt een mijlpaal bereikt in de carrière van Arne Slot. De trainer staat voor de 85ste keer voor de groep. Sinds hij aantrad als hoofdtrainer van Feyenoord heeft hij 59 overwinningen geboekt, 14 gelijke spelen behaald en 11 nederlagen heeft moeten incasseren. De club in het stadion wist maar liefst 205 doelpunten te scoren in de Eredivisie onder zijn leiderschap. Aan de andere kant werden er 78 doelpunten tegen hen gescoord

Opstelling Feyenoord
Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Dilrosun, Gimenez, Paixão.

Wissels Feyenoord
Wellenreuther, Lamprou, Nieuwkoop, Beelen, Lopez, Milambo, Zechiel, Van den Belt, Lingr, Ivanušec, Sauer.

Opstelling Feyenoord: Slot kiest voor Paixão
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties