Priske geeft korte update over drietal geblesseerden

Priske geeft korte update over drietal geblesseerden

De voorbereiding van Feyenoord loopt nog niet optimaal. Naast het schokkende resultaat in de oefenwedstrijd tegen Benfica (5-0) zijn er ook lichte zorgen over de inmiddels flinke lijst afwezigen. Brian Priske kwam tegenover Feyenoord ONE met een blessure-update.

"Ik verwacht sowieso dat Calvin Stengs straks terug is", begon Priske over de middenvelder die op het trainingskamp een Oostenrijk een lichte blessure opliep. "Julián Carranza en Gijs Smal stonden deze week ook weer op het veld, maar dat is nog afwachten. Dat zal misschien 10 dagen tot 2 weken duren."

Blessures bij Feyenoord

Carranza en Smal reisden afgelopen week - net als de geblesseerde Quinten Timber - wel mee naar Oostenrijk om daar een individueel programma af te werken. Gernot Trauner en Jaden Slory bleven door blessures wel achter in Rotterdam, wat natuurlijk ook gold voor de langer geblesseerde Quilindschy Hartman. Chris-Kévin Nadje reisde ook eerder terug naar Nederland, om daar net als Jeyland Mitchell opgetraind te worden voor het nieuwe seizoen.

"Iedereen doet z'n best om de spelers klaar te maken", verzekerde Priske. "Zeker als je als trainer nieuw bent, heb je het liefst dat iedereen op het veld staat, zodat je betere keuzes kan maken. Maar op dit moment kampen we met een aantal blessures, dat is nu eenmaal zo. En dan zijn er nog een aantal spelers die pas net terug zijn van het EK."

Priske heeft na de forse nederlaag tegen Benfica nog één oefenwedstrijd om zijn ploeg klaar te stomen voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV. Woensdag komt AS Monaco op bezoek voor de traditionele openingswedstrijd in De Kuip.

Lees meer over
Calvin Stengs Brian Priske
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties