Stengs over interesse: "Ik heb daar nog niet serieus over na hoeven denken"

Stengs over interesse: "Ik heb daar nog niet serieus over na hoeven denken"

Calvin Stengs speelde zondagavond niet mee in de oefenwedstrijd tegen Benfica. De middenvelder, die eerder deze voorbereiding juist een erg goede indruk maakte, moest op het trainingskamp in Oostenrijk ook een groepstraining laten schieten. Toch is weinig reden tot zorg, verzekert hij in gesprek met VI Pro.

"Nee, het is geen blessure", vertelt Stengs. "We bouwen het alleen op een zorgvuldige manier op. Bij Feyenoord monitoren ze alles en wordt heel gericht gekeken naar wat wenselijk is. Maatwerk dus. En dat is alleen maar goed. Hoewel ik het liefst elke wedstrijd wil spelen, heeft het natuurlijk geen zin om te gaan forceren. Het seizoen moet nog beginnen en zal lang genoeg zijn."

Daarbij speelt mee dat Stengs afgelopen seizoen een knieblessure opliep, wat hem nu voorzichtiger maakt. "Die blessure bleef een beetje terugkomen. Dat is ook wel weer een goede les geweest. We gaan dus heel gericht te werk, dat is alleen maar goed. De medische staf en de fysieke trainers helpen me op een goede manier."

Interesse van Lazio

Eerder deze zomer verschenen er diverse berichten die Stengs linkten aan een transfer naar SS Lazio. Concreet werd dat echter nooit, vertelt hij daar open over. "Er was wat interesse, maar er is geen contact opgenomen met Dennis te Kloese, dus ik heb daar ook nog niet serieus over na hoeven denken. Het is helemaal niet aan de orde, dus ik ben daar heel open in."

Daarbij is er ook geen sprake van een vertrekwens. "Ik ben heel blij met wat ik hier heb bij een mooie club als Feyenoord. En verder hoef ik er niet mee bezig te zijn, zolang ik niks hoor van mijn zaakwaarnemer en Dennis te Kloese. Alles moet ook echt helemaal kloppen, want ik heb het nu gewoon heel goed. Dat besef ik goed."

Lees meer over
Calvin Stengs
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties