Timber reist mee naar Oostenrijk ondanks enkelblessure

Timber reist mee naar Oostenrijk ondanks enkelblessure

Quinten Timber reist maandag gewoon mee met Feyenoord naar Oostenrijk. De middenvelder kampt met een blessure aan zijn enkel, maar is nog niet in staat de groepstraining te hervatten. Dit meldt het Algemeen Dagblad.

Timber gaat in Oostenrijk individueel verder werken aan zijn herstel. Wanneer de rechtspoot weer kan aansluiten bij de groepstraining moet de komende periode duidelijk worden. Hetzelfde geldt voor Gijs Smal, die kampt met een kuitblessure. De linksback reist mee, maar gaat ook individueel trainen in Saalfelden.

Carranza voelt zich goed

Julian Carranza voelt dat zijn bovenbeenblessure steeds minder in de weg zit. De spits raakte tijdens zijn eerste trainingsweek geblesseerd en staat sindsdien aan de kant. "Het gaat nu beter. Ik voel me erg goed," zegt de Argentijn over zijn fitheid in gesprek met VoetbalPrimeur. "Ik ben de afgelopen twee, drie dagen weer aan het rennen."

"Ik ga stap voor stap, we zullen zien hoe ik me volgende week voel. Of ik de Johan Cruijff Schaal ga halen? Dat weet ik niet, echt niet," vervolgt Carranza, die zondagmiddag werd gepresenteerd tijdens de Open Dag als nieuwe aanwinst. "Ik zou heel graag ja zeggen, maar ik weet het niet. Ik bekijk het van dag tot dag, stap voor stap."

Lees meer over
Quinten Timber
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties