'Top van Feyenoord wil 0-3 als uitslag van Klassieker'

'Top van Feyenoord wil 0-3 als uitslag van Klassieker'

Wat er precies zal gebeuren met het restant van De Klassieker, dat moet morgen duidelijk worden als het competitiebestuur een besluit heeft genomen. Toch is het standpunt van de Rotterdammers wel duidelijk, Feyenoord dringt namelijk aan op 0-3 als uitslag, zo schrijft Mikos Gouka op X.

Normaliter is de regel dat na een definitieve staking, de wedstrijd binnen 72 uur moet worden uitgespeeld. Echter speelt Ajax komende woensdagavond al een inhaalwedstrijd tegen FC Volendam en dus levert dat de nodige uitdagingen op. De wedstrijd van komende woensdag kan ook niet zomaar verplaatst worden, dus is de vraag welke maatregel de KNVB neemt, aangezien de eerste echte ruimte in het speelschema pas in november lijkt.

Daarnaast meldt Gouka dat Feyenoord aanstaande dinsdag een besloten oefenwedstrijd wil spelen, om Ayase Ueda aan minuten te kunnen helpen ter voorbereiding op de wedstrijd tegen Atlético Madrid. Uiteraard zal de KNVB deze oefenwedstrijd niet meenemen in hun besluit.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties