Trauner maakt een prima indruk tijdens drukbezochte training

Feyenoord heeft woensdagochtend openbaar getraind op trainingscomplex 1908. De Rotterdammers moesten wederom de poorten van het complex eerder sluiten vanwege de massale belangstelling van de supporters. Degenen die wel een plekje konden vinden, zagen dat Gernot Trauner een prima indruk maakte.

Trauner maakt naar verwachting tegen Sparta Rotterdam weer zijn rentree in de wedstrijdselectie van Feyenoord. De Oostenrijker heeft afgelopen seizoen een blessure opgelopen aan zijn knie en stond daardoor maanden aan de kant. Inmiddels traint Trauner alweer een tijdje volop mee met de ploeg van trainer Arne Slot.

Ook Patrik Walemark traint weer mee met de groep van Feyenoord. De Zweed stond ook sinds afgelopen seizoen aan de kant. Walemark had een spierblessure opgelopen en moest daarvoor onder het mes. Of de 21-jarige aanvaller ook tot de wedstrijdselectie gaat horen, is de vraag. Feyenoord is van plan om Walemark voor de rest van het seizoen te verhuren, aangezien hij niet hoeft te rekenen op veel speeltijd in het eerste elftal.

Bart Nieuwkoop
Feyenoord kan de komende twee wedstrijden niet beschikken over Nieuwkoop. De aanwinst is geschorst vanwege een rode kaart in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. Het is de vraag hoe Slot het gaat oplossen. Krijgt Thomas Beelen een basisplaats en begint Lutsharel Geertruida als rechtsback? Of kiest de trainer toch voor Marcus Pedersen in de basis, terwijl de Noor nadrukkelijk in verband wordt gebracht met een transfer.

Lees ook

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen