Twee Feyenoorders in Elftal van de Week: ''Absoluut de speler van het weekend''

Twee Feyenoorders in Elftal van de Week: ''Absoluut de speler van het weekend''

Quinten Timber en Santiago Gimenez zijn door De Telegraaf opgenomen in het Elftal van de Week. De middenvelder en spits hebben een goede indruk weten te maken op oud-international Peter Boeve.

''Quinten Timber van Feyenoord heeft zoveel duelkracht en power'', oordeelt Boeve in de ochtendkrant. ''Hij besliste eigenlijk ook de wedstrijd tegen Ajax, door een simpele schouderduw waarbij hij zelf krachtig overeind bleef en de assist op Gimenez gaf. Dat moment, daar zat veel in. Hij is een goede jongen voor de balans en kan op kracht spelen, maar ook heel goed een bal in de ploeg houden.''

Gimenez was op dreef voor Feyenoord. De Mexicaan scoorde twee keer en leverde een uitstekende assist af bij de 0-3 voorsprong voor de Rotterdammers, wat ook zijn kansen vergroot in de strijd om de Gouden Schoen. ''Een 10+. Een 10 voor zijn goals en de plus voor de assist. Die heeft het geweldig gedaan tegen Ajax, ontwikkelt zich steeds meer en is goud waard voor Feyenoord.''

''Geweldig hoe hij die eerste goal gelijk binnenschiet, maar ook hoe hij Hato nog een keertje uitkapt voor de tweede goal. Die assist op Paixao stuurde hij echt tussendoor, zo makkelijk was die bal eigenlijk nog niet. Absoluut de speler van het weekend, als je Ajax op die manier declasseert'', aldus Boeve, die zestien interlands speelde en uitkwam voor onder meer Ajax en Vitesse.

Elftal van de Week
Roefs; Horemans, Bazoer, Velthuis, Kuipers; Rommens, Til, Timber, Lozano, Gimenez, Driouech.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties