Ueda niet opgenomen in wedstrijdselectie Cercle Brugge

Ueda niet opgenomen in wedstrijdselectie Cercle Brugge

Ayase Ueda maakt geen onderdeel uit van de wedstrijdselectie van Cercle Brugge. De Belgen sparen de 24-jarige Japanner met het oog op zijn overstap naar Feyenoord. Beide partijen hebben zaterdagavond een akkoord weten te bereiken over een transfersom en zijn bezig de laatste details af te ronden.

Alleen een medische keuring staat een overstap van Ueda naar Feyenoord nog in de weg. De spits heeft eerder al een persoonlijk akkoord weten te bereiken over een contract voor meerdere seizoenen. Feyenoord maakt een vast bedrag van acht miljoen euro over naar België, dat in termijnen betaald gaat worden. Daarnaast kan het bedrag nog oplopen tot tien miljoen euro door bonussen.

Ueda wil met Feyenoord de Champions League in en heeft al vroeg zijn zinnen gezet op een overstap naar Feyenoord. Interesse van Sporting Clube de Portugal en het Spaanse Sevilla werden al vrij vroeg terzijde geschoven. Feyenoord ziet in Ueda een spits die op termijn Santiago Gimenez moet gaan opvolgen in De Kuip.

Lees meer over
Ayase Ueda
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties